Hakulomake Kotihoidon teknologian erikoistumiskoulutukseen

 

Hakuohjeet

Tällä lomakkeella hakeudut Vaasan ammattikorkeakoulun VAMK+ jatkuvan oppimisen palvelujen järjestämään erikoistumiskoulutukseen. Tutustu huolella hakuohjeisiin sekä opintojaksojen kuvauksiin, aikatauluihin ja mahdollisiin edeltävyysvaatimuksiin ennen hakulomakkeen täyttämistä.

Valintapäätökset ja -perusteet

  • Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätös henkilökohtaisesti hakuajan päättymisen jälkeen.
  • Valinnat tehdään hakemusten perusteella. Valinnoissa huomioidaan hakemuksessa annetut tiedot alan työkokemuksesta ja avointen kysymysten vastaukset. Tarvittaessa tasapistetilanteessa opiskelupaikka arvotaan.

Maksu- ja peruutusehdot

  • Huomioithan, että ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.
  • Hakuaikana voi perua hakemuksen maksutta. Koulutuspaikan vastaanottamisen jälkeen hakija sitoutuu maksamaan koulutuksen koko hinnan. Maksettuja maksuja ei palauteta.
  • Laskutus tapahtuu koulutuksen alkamisen jälkeen. Lasku toimitetaan sähköpostitse, mikäli maksajana on hakija itse. Työnantajan tai muun organisaation toimiessa maksajana lasku toimitetaan ensisijaisesti verkkolaskuna.

Hyväksytkö tietojesi käsittelyn ja tallentamisen tietosuojaselosteen mukaisesti sekä yllä hakuohjeissa mainitut maksu- ja peruutusehdot?

 
Sivu 1 / 11